Fasole verde cu șalotă
Fasolea verde cu șalotă este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Fasole Verde Cu Șalotă, Fasolea verde a lui Tom cu șalotă, și Șalotă și fasole verde.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte. Umpleți o cratiță medie cu apă puternic sărată și aduceți la fierbere la foc mare.
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Scurgeți fasolea și puneți-o în baia de apă cu gheață sau într-o strecurătoare sub apă curentă rece. Odată ce fasolea este rece, scurgeți din nou, agitând strecurătorul pentru a îndepărta excesul de apă.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când untul face spumă, adăugați șalotele și saut-ul până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați fasolea verde albită, aruncați pentru a acoperi untul și uleiul și gătiți, amestecând rar, până când încep să se coloreze pe margini. Condimentează cu sare și piper după gust.