Fasole Verde Balsamică
Fasolea verde balsamică este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 71 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 63 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de oțet balsamic, fasole, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fasole Verde Balsamică, Fasole Verde Cu Unt Balsamic, și Bacon Și Fasole Verde Balsamică.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 246°.într-un castron mare, aruncați fasolea verde cu ulei.
Intinde fasolea in tigaie unsa de 15x10x1 inch; se presară sare și piper.
Prăjiți descoperit 15 până la 18 minute sau până când aspectul este carbonizat (nu amestecați).
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, gătiți oțetul la foc mediu aproximativ 9 minute sau până când este siropos și redus la 3 linguri.
Aruncați fasolea fierbinte cu sirop balsamic.