Fasole neagră Bolo și orez este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 405 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 15 minute. Un amestec de ceapă, usturoi prăjit, șuncă de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Orez și fasole neagră (aragaz), Fasole Neagră Și Orez, și Fasole Neagră Și Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați fasolea peste noapte într-un bol mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se scurge, se transferă într-o cratiță mare și se acoperă cu apă rece cu 2 inci.
Adăugați ceapa și gătiți până la moale, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați 2 3/4 căni de apă și 1 lingură de sare (sau după gust), amestecați și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu, acoperiți tigaia și gătiți până când apa este absorbită și orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 5 minute.
10
Scoateți capacul, pufați orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Transferați fasolea și orezul într-o oală mare, adăugați pesto, untul rămas și aproximativ 1/4 cană de apă și gătiți până când apa este absorbită. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Resturi Proaspete
Toppinguri, Opționale
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Combinați cilantro, nuci de pin și usturoi într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă grosier. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline și procesați până când este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
13
Adăugați brânza, sarea și piperul și pulsați de câteva ori pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
14
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat