Fasole De Unt Pătată Cu Crustă De Pâine De Porumb

Fasole De Unt Pătată Cu Crustă De Pâine De Porumb
Fasolea de unt pătată cu crustă de pâine de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de fasole de unt, piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Fasole De Unt Pătată În Stil Sudic, Pâine de porumb de zmeură cu unt brun cu Crumble de pâine de porumb, și Plăcintă cu șuncă și verdeață cu crustă de pâine de porumb.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 25 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Saut ceapa și chile în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute; se ia de pe foc și se amestecă în fasole. Puneți amestecul de fasole într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Lingura Cornbread crusta aluat peste amestec, răspândirea la marginile vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când crusta este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista