Fasole albă vegetariană 'Alfredo' cu Linguine
Fasole albă vegetariană 'Alfredo' cu Linguine ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 465 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sparanghel, unt, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Allrecipes are 61 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă Vegetariană De Fasole Albă, Chili Vegetarian de fasole alb-negru, și Tocană vegetariană de fasole albă și Bietă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pastele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, aproximativ 11 minute.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați 2/3 cană de fasole și 1/2 cană de lapte de soia; mash cu spatele unei linguri sau a unui masher de cartofi pentru a crea o pastă groasă. Se amestecă laptele de soia rămas pentru a crea un sos gros.
Se amestecă restul de fasole și sparanghel; fierbeți până când sparanghelul este fraged. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați pastele cu sosul și serviți.