Fâșii De Pui Crocante Cu Crustă De Cezar

Fâșii De Pui Crocante Cu Crustă De Cezar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fâșii de pui crocante cu crustă de Cezar. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 437 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați pesmet japonez, zară, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de șofrănel, puteți urma acest fel principal cu Ananas Cizmar ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Fâșii De Pui Cu Crustă De Nucă De Cocos, Fâșii De Pui Cu Crustă De Floricele, și Fâșii De Pui Cu Coajă De Porumb La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană de pansament Caesar și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată CaesarSos De Salată Caesar
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați pui; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Combinați pesmetul, făina și pătrunjelul într-un vas superficial sau o farfurie de plăcintă. Dragați puiul în amestecul de pesmet, apăsând ușor pentru a adera firimiturile pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Așezați pe o foaie de copt. Se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare cu adâncime de 2 până la 3 minute sau până când este fierbinte. Gatiti puiul, in loturi, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
7
Serviți cald sau răcit cu restul de 1/4 cană de pansament Caesar și frunze de Romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Salată CaesarSos De Salată Caesar
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
8
*În scopuri de testare, am folosit pesmet Japonez Panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista