Fâșii De Pui Crocante Cu Crustă De Cezar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fâșii de pui crocante cu crustă de Cezar. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 437 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați pesmet japonez, zară, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de șofrănel, puteți urma acest fel principal cu Ananas Cizmar ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Fâșii De Pui Cu Crustă De Nucă De Cocos, Fâșii De Pui Cu Crustă De Floricele, și Fâșii De Pui Cu Coajă De Porumb La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de pansament Caesar și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu.
Adăugați pui; aruncați pentru a acoperi.
Combinați pesmetul, făina și pătrunjelul într-un vas superficial sau o farfurie de plăcintă. Dragați puiul în amestecul de pesmet, apăsând ușor pentru a adera firimiturile pe ambele părți.
Așezați pe o foaie de copt. Se răcește 30 de minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare cu adâncime de 2 până la 3 minute sau până când este fierbinte. Gatiti puiul, in loturi, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți cald sau răcit cu restul de 1/4 cană de pansament Caesar și frunze de Romaine.
*În scopuri de testare, am folosit pesmet Japonez Panko.