Dziriat (Tarte Algeriene Cu Migdale)
Dziriat (Algerian Almond Tarts) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 40 și costă $1.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 283 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă de flori portocalii, pudră de vanilie, sirop de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Makrout a Louz-prăjituri de migdale algeriene, Diane migdale Tarte, și Tarte Cu Migdale De Ciocolată.
Instrucțiuni
Pregătiți migdalele cu o zi înainte. Aduceți 6 căni de apă la fierbere.
Se ia de pe foc și se adaugă migdalele.
Lăsați migdalele să se înmoaie în apă timp de aproximativ 5 minute, apoi scurgeți și coajați.
Întindeți migdalele pe foi de copt și coaceți la 200 grade F(95 grade C) până când sunt complet uscate și prăjite. Acest lucru durează câteva ore și trebuie pregătit înainte. Aveți grijă să nu ardeți nucile, deoarece acest lucru va da un gust amar umpluturii.
Combinați 1 cană de zahăr și 1 cană de apă într-o cratiță și aduceți la fierbere.
Adăugați 1 linguriță suc de lămâie, reduceți focul la minim și lăsați-l să fiarbă până la sirop, aproximativ 30 până la 40 de minute. Se amestecă în apă floare de portocal, și se îndepărtează de la căldură. Puneți siropul de zahăr deoparte.
Combinați făina și sarea într-un bol mare de amestecare. Faceți o gaură în centru și turnați ulei, ou, 1/2 linguriță suc de lămâie și 1 lingură apă de floare de portocal în centru.
Se amestecă cu degetele până când aluatul seamănă cu firimituri grosiere. Se presară treptat cu apă caldă în timp ce se amestecă până când aluatul devine moale și flexibil. Împărțiți în 4 porțiuni egale. Acoperiți aluatul cu o cârpă umedă și lăsați-l deoparte.
Într-un robot de bucătărie, măcinați fin migdalele. Măsurați 3 căni de migdale măcinate fin într-un bol de amestecare și amestecați împreună cu 1 cană de zahăr, praf de copt, praf de vanilie, coajă de lămâie și 2 linguri de apă cu flori portocalii.
Se amestecă trei ouă pe rând, amestecând constant; amestecați până obțineți un amestec lipicios, asemănător pastei.
Presărați amidon de porumb pe suprafața de rulare pentru a preveni lipirea.
Rulați fiecare porție de aluat foarte subțire, de la 1 la 2 milimetri (1/16 inch).
Tăiați aluatul rulat în cercuri de aproximativ 10 centimetri (4 inci) în diametru fiecare. Ștergeți ușor suprafața fiecărui cerc cu amidon de porumb și potriviți-vă într-o matriță de tartă, cu partea de amidon de porumb în jos pentru a preveni lipirea. Apăsați ușor aluatul pe părțile laterale și pe fundul matriței și tăiați aluatul suplimentar din jurul jantei. Umpleți trei sferturi din fiecare matriță cu umplutura de migdale.
Coaceți pe raftul superior la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când suprafața tartei este aurie și aluatul este ferm.
Scoateți torturile din matrițe imediat ce ies din cuptor. Înmuiați fiecare tartă în siropul de zahăr cât este încă fierbinte. Lipiți o piuliță de pin în mijlocul fiecărei tarte pentru decorare.
Așezați pe un suport de sârmă pentru a se scurge.