Dulce De Leche-plăcintă cu banane
Dulce de leche-Banana Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 358 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării sudice. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, sare, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 21%. Rețete similare includ Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Dulce De Leche plăcintă cu rom cu banane, și Dulce De Leche-plăcintă cu banane.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F. În castron mediu, se amestecă făina și sarea.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Presărați cu apă, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și aluatul aproape lasă partea bolului (se poate adăuga 1 până la 2 lingurițe mai multă apă, dacă este necesar).
Pe suprafața ușor făinată, formați aluatul într-o bilă. Aplatizați mingea la grosimea de 1/2 inch, rotunjirea și netezirea marginilor. Cu sucitor cu făină, rulați aluatul în rotund de 11 inci, rulând de la centru la margine. Îndoiți aluatul în jumătate; așezați în farfurie de sticlă de 9 inci. Desfaceți; apăsați ușor în partea de jos și în sus a plăcii, având grijă să nu întindeți aluatul.
Ori și rola marginea aluatului sub, chiar și cu placa; marginea flaut. Înțepați fundul și partea laterală a aluatului cu generozitate cu furculița.
Coaceți 9 până la 12 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Conținutul lingurii de cutie de dulce de leche în centrul crustei răcite; răspândit ușor până la margine. Feliați subțire bananele; aranjați peste dulce de leche.
Într-un castron mediu, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
În punga mică de plastic pentru congelator resigilabilă, puneți chipsuri de ciocolată și ulei; pungă de etanșare. Cuptor cu microunde la 30 de secunde; frământați punga pentru a amesteca așchii topite și chipsuri nemopite. Cuptor cu microunde cu 15 până la 30 de secunde mai mult sau până când toate chipsurile sunt topite și netede. Decupați un colț mic de geantă. Pipe amestec de ciocolată topită peste frișcă. Păstrați plăcinta în frigider.