Dulce de leche și rulou de nucă de cocos (Pionono de Arequipe Y Coco)

Dulce de leche și rulou de nucă de cocos (Pionono de Arequipe y Coco) ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 221 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 754 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți zahăr pudră, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Pan de Banano y Arequipe) pâine Bananan și Dulce de leche, și Tarte cu smochine, brânză și dulce de Leche (Pasteles de Brevas, Queso y Arequipe) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. F. tapetați o tigaie brownie de 9 x 13 cu hârtie pergament.
Așezați albușurile într-un castron mare curat și cu un mixer electric, bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat gălbenușurile de ou, pe rând, până se combină.
Adăugați făina, extractul de vanilie și zahărul și amestecați până se combină bine.Puneți amestecul în tigaia pregătită, răspândind uniform.
Coaceți timp de 15 minute sau până devin aurii.În timp ce, întindeți o foaie de hârtie cerată sau un prosop umed . Întoarceți tortul pe hârtia cerată sau pe prosopul umed .
Rulați tortul liber dintr-o parte scurtă, cu hârtia în interior.
Lasă-l să se răcească.Derulați și scoateți hârtia.
Întindeți dulce de leche și presărați fulgi de nucă de cocos peste tort.
Rulați și praf cu zahăr pudră și serviți.