Dragoste vegetală, brânză de capră, țelină și Avocado Sandwich cu unt de nucă și Rucola

Veggie Love, brânză de capră, țelină și Avocado Sandwich cu unt de nucă și Arugulan este un vegetarian felul principal. O porție conține 798 calorii, 23g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ulei de nucă, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Țelină umplută cu brânză de capră și nucă, Rucola, Brânză De Capră Și Pizza Cu Nuci, și Salată de rucola cu rodie, Avocado și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți vinaigreta: într-un castron, combinați uleiul, sucul de lămâie, șalota și 2 lingurițe de sare și bateți până când vinaigreta se emulsionează.
Adăugați crenguța de rozmarin, acoperiți și lăsați deoparte timp de 1 oră.
Așezați nucile prăjite în vasul unui robot de bucătărie și procesați-le până devin lipicioase sau asemănătoare pastei. Este nevoie de un minut bun pentru ca nucile să-și elibereze uleiurile și poate fi necesar să răzuiți părțile laterale ale bolului. Fii sârguincios.
Adăugați restul de linguriță de sare și piper roșu (dacă se utilizează).
Așezați feliile de pâine pe o suprafață de lucru. Împărțiți brânza de capră în 4 porții egale; întindeți fiecare porție pe 4 felii bread.In într-un castron mic, aruncați țelina în 2 linguri de vinetă; condimentează cu piper.
Așezați țelina deasupra brânzei de capră.
Adăugați rucola în vasul folosit pentru a îmbrăca țelina și aruncați cu încă 1 lingură de vinaigretă. Topiți țelina cu felii de avocado; condimentează cu sare apoi urmează cu rucola îmbrăcată.
Întindeți aproximativ 1 lingură grămadă (sau mai mult după gust) unt de nucă uniform peste cele 4 felii de pâine rămase. Folosiți - le pentru a închide sandvișurile; tăiați în jumătăți și serviți.