Dovleac de ghindă cu sos de unt

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii de ghindă cu sos de unt. Această rețetă servește 4. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 121 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Un amestec de apă, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, Dovleac de ghindă cu salvie dulce " unt, și Dovleac De Ghindă Prăjită Cu Unt De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce squash de mai multe ori cu un cuțit ascuțit; loc pe prosoape de hârtie în cuptor cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membrana.
Tăiați fiecare dovleac pe jumătate pe lungime în 4 pene.
Se toarnă 1/3 cană de apă într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în sus, în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic, întorcând înapoi 1 colț pentru a ventila (nu lăsați folia de plastic să atingă alimentele). Cuptor cu microunde la maxim 10 minute sau până se înmoaie.
Puneți untul într-un castron mic pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 20 de secunde sau până când untul se topește. Se amestecă siropul, nucșoara și sarea. Puneți sosul peste pene de dovlecei.