Doar Veggin' Pita Pizza
Rețeta doar Veggin ' Pita Pizzan este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 25 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 47 calorii. Un amestec de ceapă, cremă de brânză philadelphia, brânză italiană* cinci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pita Pizza, Mic Dejun Pita-Pizza, și Pizza Cu Pâine Pita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Aruncați legumele cu pansament. Grătar 5 până la 8 min. sau până când este crocant-fraged, întorcându-se ocazional.
Tăiați ardeii în fâșii subțiri; tăiați dovleceii și ceapa în bucăți de 3/4 inch.
Se amestecă crema de brânză și pesto; se întinde pe pitas. Se acoperă cu legume și brânză mărunțită.
Grătar 3 până la 5 min. sau până când brânza mărunțită este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.