Do-Ahead Piure De Cartofi
Do-Ahead piure de cartofi necesită aproximativ 25 de ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 266 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 186 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare sunt Do-Ahead Piure De Cartofi, Prep-Ahead Piure De Cartofi, și Faceți Cartofi Piure Înainte.
Instrucțiuni
Frecați cartofii. Lăsați pielea, dacă doriți, sau curățați-o subțire și îndepărtați ochii.
Încălziți 1 inch apă (sărată dacă doriți) la fierbere în cratiță de 3 litri; adăugați bucăți de cartofi. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Gatiti acoperit 20-25 de minute sau pana cand se inmoaie; scurgere. Agitați ușor tigaia la foc mic pentru a usca cartofii.
Încălziți laptele, frișca, untul, sarea și piperul într-o cratiță de 1 litru la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când untul se topește. Măsurați 1/4 cană din amestecul de lapte; acoperiți și refrigerați.
Adăugați amestecul de lapte rămas în cantități mici la cartofi într-un castron mediu, zdrobind cu masher de cartofi sau mixer electric după fiecare adăugare. (Cantitatea de lapte necesară pentru a face cartofii netezi și pufoși depinde de tipul de cartofi folosiți.) Bateți energic până când cartofii sunt ușori și pufoși.
Pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit. Puneți cartofii în caserolă.
Coaceți imediat sau acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Se toarnă amestecul de lapte rezervat peste cartofi.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când cartofii sunt fierbinți. Chiar înainte de servire, amestecați cartofii.