Divinitatea
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă divinitatea. O porție conține 115 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 328 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți sirop de porumb, zahăr, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare includ Divinitatea, Crincormme Divinity, și Divinitatea.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, de 2 litri, combinați zahărul, siropul de porumb, apa fierbinte și sarea. Gatiti si amestecati pana cand zaharul se dizolva si amestecul ajunge la fierbere. Apoi gatiti la etapa minge tare fără agitare, 250 grade F (120 grade C.) ștergeți frecvent cristale care se formează pe părțile laterale ale tigaie, folosind o perie de patiserie muiată în apă.
La fel cum siropul atinge temperatura, începeți să bateți albușurile: într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide.
Se toarnă siropul fierbinte într-un jet subțire peste albușurile bătute, bătând constant cu mixerul electric la viteză medie. Măriți viteza la mare și continuați să bateți timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați vanilie; continuați să bateți până când amestecul devine rigid și începe să-și piardă luciul. Dacă este prea rigid, adăugați câteva picături de apă fierbinte.
Aruncați imediat cu lingurițe pe hârtie cerată. Pentru un fler decorativ, răsuciți blatul cu lingura când scăpați.
Lăsați să stea până când este setat. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.