Ditalini cu năut și usturoi - ulei de rozmarin este un vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 588 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână năut, fulgi de piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Rozmarin Usturoi Și Sare De Mare Năut Prăjit, Ragu de iepure fiert lent W. năut, rozmarin și usturoi, și Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant.
Instrucțiuni
1
Pulsează ceapa, morcovul, țelina, usturoiul întregcuișoarele, pătrunjelul și fulgii de ardei roșu într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt;se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte. Ștergeți vasul robotului de bucătărie și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu; adăugați amestecul de legume rezervat, condimentați cu sare și gătiți, agitând adesea, până devin aurii, 8-10 minute. Se amestecăpastă de roșii și 1 cană de apă într-un castron micpentru a combina; adăugați în oală. Gatiti, razuind orice bucati rumenite din fundul oalei. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când lichidul aproape s-a evaporat, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați năut și 2 căni de apă în oală și fierbeți timp de 15 minute pentru a lăsa aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Transferați 1 cană amestec de năut în procesor de alimente; pur și simplu până se omogenizează, apoi amestecați înapoi în sos pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Spaghete Multicereale Fierte
5
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare defierbere apă sărată,amestecând ocazional, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Scurgeți pastele, rezervând1 1/2 căni de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Adăugați paste și 1/2 cană paste lichid de gătitla sos și amestecați pentru a acoperi. Creșteți căldura până la mediu și continuați să amestecați, adăugând mai multpaste lichid de gătit după cum este necesar, până când sosul acoperă pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Spaghete Multicereale Fierte
8
Se încălzește restul de 1/4 cană de ulei într-o cratiță micăpeste foc mediu-mic; adăugați tocatusturoi și rozmarin și gătiți până se termină sfârâitul, aproximativ 1 minut. Împărțiți pastele printrebulbi și stropiți cu ulei de usturoi-rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil