Dip ardei roșu prăjit Sarah ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 53 calorii. Un amestec de piper cayenne, ardei gras, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați ardeii grași pe o foaie de copt și fierbeți pe raftul superior al cuptorului, folosind clești pentru a-i întoarce pe măsură ce fiecare parte se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Clește
Cuptor
3
Așezați ardeii înnegriți într-o pungă de plastic, legată lejer cu puțin aer în interior, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
4
Scoateți tulpinile și curățați ardeii. Aruncați miezurile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Semințe
5
Tăiați ardeii în fâșii largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
6
Adăugați ardeii, pasta de roșii, maioneza, smântâna, oțetul, usturoiul și ardeiul cayenne în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați până aproape neted, de 7 sau 8 ori. Sare după gust, dacă este necesar.