Delicioase Cotlet De Porc Picant

Delicioase Cotlet De Porc Picant
Delicioase cotlete de porc picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $ 2.0 pe portie. O porție conține 476 calorii, 29G de proteine, și 37g de grăsime. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cotlet de porc, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, Cotlet De Porc Picant, și Cotlet De Porc Picant.

Instrucțiuni

1
Combinați Cotletele de porc, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, uleiul vegetal și usturoiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Strângeți cât mai mult aer în exces din pungă. Marinați la frigider 4 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ulei VegetalUlei Vegetal
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Scoateți Cotletele de porc din marinată direct pe grătar. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Gatiti pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista