Delicioase Cotlet De Porc Picant

Delicioase cotlete de porc picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $ 2.0 pe portie. O porție conține 476 calorii, 29G de proteine, și 37g de grăsime. 42 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cotlet de porc, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, Cotlet De Porc Picant, și Cotlet De Porc Picant.
Instrucțiuni
Combinați Cotletele de porc, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, uleiul vegetal și usturoiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Strângeți cât mai mult aer în exces din pungă. Marinați la frigider 4 până la 24 de ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți Cotletele de porc din marinată direct pe grătar. Aruncați marinada.
Gatiti pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C).