Cuscus De Conopidă
Cuscusul de conopidă este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 119 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Cuscus De Conopidă, Conopidă "Cuscus", și Cuscus de conopidă.
Instrucțiuni
Tăiați conopida în bucăți foarte mărunțite, asemănătoare cu cuscusul sau orezul real.
Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 2 minute.
Adăugați conopida și gătiți la foc mediu timp de aproximativ 40 de minute. Se amestecă la fiecare 5 minute până când întregul lot este auriu și nuci.
Amestecați măslinele kalamata, pătrunjelul, sarea și coaja de lămâie în conopidă.