Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie și
3
gatiti ceapa la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 1/4 cană de lapte de cocos din partea de sus a cutiei și gătiți, amestecând, până când grăsimea începe să se separe și să arate lucioasă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați pasta de curry și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați dovlecei, apă, scorțișoară, cuișoare și laptele de cocos rămas și fierbeți, acoperit, până când dovlecelul este fraged, aproximativ
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
7
8 minute. Se amestecă spanacul și se gătește, acoperit, până se ofilesc, 1 până la 2 minute. Se amestecă sosul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cuțit De Toaletă
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Se presară cu caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă