Curry de miel în stil Indian cu tăiței de orez

Curry de miel în stil Indian cu tăiței de orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry de miel în stil Indian cu tăiței de orez. Această rețetă servește 8 și costă 1,82 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 381 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați năut, chimen măcinat, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Miel În Stil Indian, Curry de năut (stil Indian) peste orez Basmati, și Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat deliciu, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez antiaderent la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Presărați mielul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați mielul în tigaie; sotati 4 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Adăugați făina, ceapa, ghimbirul și usturoiul în amestecul de miel; sotati 2 minute. Se amestecă curry, chimen și coriandru; gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Adăugați smântână și următoarele 4 ingrediente (cremă prin roșii); aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
7
Gatiti taiteii in apa clocotita 5 minute sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Se scurge bine.
9
Așezați 1 cană de tăiței în fiecare dintre cele 8 boluri de supă. Se toarna aproximativ 1 cana amestec de miel peste fiecare portie. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Laurenz V Reserve fermecător Gruner Veltliner cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Reserve Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Reserve Fermecător Gruner Veltliner
Aromele merelor coapte și o spiciness tipică Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet fascinant de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista