Curry și Mango chutney Dip

Curry și Mango chutney Dip
Rețeta curry și Mango chutney Dip este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 383 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți piper cayenne, chutney de mango, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mango Chutney Pui Curry, Curry De Pui Cu Chutney De Mango, și Scoici de mare peste praz cu sos de chutney Curry de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic de servire, amestecați împreună 1 cană smântână, 1/3 cană chutney de mango, 2 linguri. cilantro tocat mărunt, 1 linguriță. pudră de curry, 1/2 linguriță. sare și 1/8 linguriță. ardei cayenne. Se răcește, se înfășoară bine, până se pregătește să servească. (Dip poate fi pregătit cu până la 4 ore înainte.) Aranjați pe un platou cu crudite și grisine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Mango ChutneyMango Chutney
Pudră De CurryPudră De Curry
SmântânăSmântână
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
SareSare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serveste

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista