Curcan umplute cu prune uscate: Tacchino Ripieno ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 20.94 pe portie, această rețetă acoperă 78% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 3359 calorii, 293g de proteine, și 177g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, morcovi, vin plus 1 cană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tacchino Ripieno, Tacchino alla Bolognese (Turcia, stil Bologna), și Prune Georgiene Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați bucățile de pancetta și gătiți până se rumenesc, aproximativ 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4
Adăugați carnea de porc măcinată și gătiți până când începeți să se rumenească în propria grăsime, amestecând regulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
5
Scurgeți toate, cu excepția a 4 linguri de grăsime din tigaie, apoi adăugați prunele și castanul și continuați să gătiți timp de 8 minute, până când prunele încep să se înmoaie cu adevărat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Prune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească, aproximativ 20 de minute.
7
Adăugați firimiturile de pâine, Parmigiano, ouăle, ardeiul, nucșoara și ierburile și doar reuniți, amestecând cu mâna. Amestecarea excesivă aici poate duce la o torpilă de plumb pentru o umplutură, așa că nu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano Reggiano
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Așezați cele 2 bucăți de curcan pe o tăietură și împărțiți umplutura între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Rotiți fiecare dintre sâni ca o rolă de jeleu și legați-i ferm cu sfoară de măcelari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
10
Așezați cei 2 sâni, cu pielea în sus, pe un suport de prăjire într-o tigaie și turnați 2 căni de vin peste ei. Se condimentează cu sare și piper și se introduce în cuptorul preîncălzit și se gătește neacoperit până se rumenesc afară și un termometru pentru carne citește 165 la cea mai groasă parte a sânului, aproximativ 1 oră, plus sau minus 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Îndepărtați și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de sculptură.
12
Adăugați restul de 1 cană de vin în tigaia de prăjire și degresați, răzuind cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
13
Adăugați bulionul de pui și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
14
Adăugați 1/4 cană de ulei rămas și condimentați cu sare și piper. Sculptați curcanul în felii de 1 inch și serviți cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
16
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
17
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
19
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire