Curcan Simplu Prăjit

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Curcanul simplu prăjit ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 54 de porții cu 301 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ulei de arahide, curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, Curcan Prăjit, și Curcan Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare sau o friteuză de curcan la 350 de grade F (175 de grade C). Asigurați-vă că friteuza este amplasată în aer liber într-o zonă sigură, de preferință pe murdărie sau trotuar și departe de clădiri, punți de lemn sau alte obiecte. Păstrați un stingător la îndemână, pentru orice eventualitate.
Asigurați-vă că curcanul este complet dezghețat.
Tăiați orice piele suplimentară departe de zona gâtului și asigurați-vă că orificiul gâtului are cel puțin un centimetru în diametru. Bateți pasărea complet uscată cu prosoape de hârtie, apoi frecați generos cu sare și piper atât pe exterior, cât și pe interior.
Așezați curcanul într-un coș de scurgere, mai întâi pe gât.
Lucrând încet și cu atenție, coborâți ușor coșul în uleiul fierbinte pentru a acoperi complet curcanul. Mențineți temperatura uleiului la 350 grade F (175 grade C) și gătiți curcanul timp de 3 1/2 minute pe kilogram, aproximativ 35 de minute.
Scoateți cu grijă coșul din ulei și introduceți un termometru pentru carne în partea cea mai groasă a coapsei; temperatura internă trebuie să fie de 180 de grade F (80 de grade C). Odată ce curcanul este gata, scoateți din ulei și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere.