Curcan Prăjit Cu Umplutură Gustoasă De Castane

Curcan Prăjit Cu Umplutură Gustoasă De Castane
Friptura de curcan cu umplutură gustoasă de castane necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 9 porții cu 1657 calorii, 112g de proteine, și 73G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.9 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de curcan, castane, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Curcan prăjit cu pecan, cârnați și umplutură de castane și ceapă prăjită, Friptură de curcan cu umplutură de castane, și Friptură De Curcan Cu Umplutură De Castane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit tăiați o cruce pe partea plată a fiecărui castan. Se fierbe, acoperit cu apă, într-o cratiță timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
2
Scurgere. În timp ce este fierbinte, îndepărtați cojile și pielea maro interioară. Acoperiți cu apă proaspătă. Se fierbe timp de 20 până la 30 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
3
Scurgere. Se toacă grosier.
4
Topiți untul sau margarina într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați ceapa și țelina și gătiți până la limp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
CeapăCeapă
6
Adăugați pesmet și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CondimenteCondimente
7
Se amestecă bine.
8
Se amestecă în castane. Sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
SareSare
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați gâtul și mănușile: utilizați pentru sos, dacă doriți. Spălați curcanul cu apă rece și uscați. Frecați sarea și piperul în cavitățile corpului. Lingura se umple în cavitățile corpului. Nu împachetați bine. Închideți pielea cu frigarui sau sfoară și legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Copane De PuiCopane De Pui
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
11
Așezați curcanul pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
12
Prăjiți curcanul, neacoperit, timp de 20 de minute pe kilogram. Testați după trei ore pentru coacere cu o furculiță pentru a vedea dacă sucurile sunt limpezi și cu un termometru pentru o temperatură internă de 175 grade F (80 grade C). Dacă curcanul devine prea întunecat, așezați un "cort" din folie de aluminiu peste sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
13
Scoateți din cuptor, așezați pe platou și lăsați curcanul să stea timp de 20 de minute înainte de a ciopli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Orice umplutură suplimentară poate fi coaptă într-o caserolă acoperită în cuptor cu curcanul pentru ultima oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate59
Revista