Cuptor Fish 'n' Chips
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți Oven Fish 'n' Chips acasă. Pentru 2,95 USD per porție , primești o garnitură care servește 4. O porție conține 429 de calorii , 27 g de proteine și 8 g de grăsimi . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cartofi la copt, brânză parmezan, sos tartar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , ceea ce este bun. Încercați Fish & Chips prăjiți la cuptor , Pește și chipsuri prăjiți la cuptor și Pește și chipsuri la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați uleiul și piperul.
Tăiați cartofii pe lungime în 1/2 inch. benzi.
Adăugați la amestecul de ulei; arunca pentru a acoperi.
Așezați pe un 15-in. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt care a fost acoperită cu spray de gătit.
Coaceți, neacoperit, la 425° timp de 25-30 de minute sau până când devine auriu și crocant.
Între timp, combinați făina și piperul într-un vas puțin adânc. Într-un al doilea vas, bate înlocuitorul de ou și apa. Într-un al treilea fel de mâncare, combinați fulgii de porumb, brânza și cayenne. Dragă peștele în făină, apoi înmuiați în amestecul de ouă și rulați în amestecul de pesmet.
Puneți pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425° timp de 10-15 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Serviți cu chipsuri și sos tartar dacă doriți.