Creveți cocktail cupe ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 218 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de inimi de salată mică, creveți, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cocktail De Creveți, Cocktail De Creveți Pentru Doi, și Cocktail de creveți și homar.
Instrucțiuni
1
Pentru a face sosul Marie Rose, amestecați maioneza cu ketchup-ul și câteva shake-uri de Tabasco într-un castron. Tăiați bazele inimilor de salată, aruncați frunzele exterioare și separați frunzele de care au nevoie pentru a avea aproximativ 10 cm lungime și doriți aproximativ 24 în total. Rezervați inimile mici pentru o altă salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Sos Tabasco
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Spălați creveții și uscați-i între straturi duble de hârtie de bucătărie. Aruncați într-un castron cu uleiul de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul și puțin condiment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați frunzele pe farfurii de servire, cu cupa în sus. Aruncați mai multe creveți în fiecare. Dollop linguriță sos deasupra, apoi împrăștiați peste niște muștar și creson. Acestea pot fi preparate cu 1 oră în avans, caz în care se acoperă cu folie alimentară și se lasă deoparte într-un loc răcoros.
Cocktail-ul de creveți funcționează foarte bine cu spumante rosul și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Syltbar D-na Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.