Cupe de biscuiți cu Chile și brânză

Cupe de biscuiți cu Chile și brânză
Chile și brânză cupe Biscuit este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 52 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de el Chiles vechi, lapte, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe De Biscuiți Cu Slănină, Ouă Și Brânză, Cupe de biscuiți pentru mic dejun pentru doi, și Cupe De Biscuiți Cu Plăcintă Cu Oală De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați 9 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul Bisquick și laptele până se formează aluatul moale. Formați lingurițe de aluat în 27 de bile; aplatizați fiecare bilă în rotund plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mic, amestecați ardeii iute, brânza și amestecul de condimente taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați 1 aluat rotund pe suprafața de lucru; se acoperă cu aproximativ 1/2 linguriță de amestec de chile. Se acoperă cu a doua rundă de aluat, încă 1/2 linguriță de amestec de chile și a treia rundă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
AluatAluat
5
Așezați stiva în cupa pentru brioșe, marginile orientate spre partea inferioară a Cupei; îndepărtați ușor marginile. Repetați cu rundele de aluat rămase și amestecul de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
AluatAluat
6
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Casteller Cava Rosado. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții9
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista