Cupe de biscuiți cu Chile și brânză
Chile și brânză cupe Biscuit este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 52 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de el Chiles vechi, lapte, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe De Biscuiți Cu Slănină, Ouă Și Brânză, Cupe de biscuiți pentru mic dejun pentru doi, și Cupe De Biscuiți Cu Plăcintă Cu Oală De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați 9 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul Bisquick și laptele până se formează aluatul moale. Formați lingurițe de aluat în 27 de bile; aplatizați fiecare bilă în rotund plat.
Într-un castron mic, amestecați ardeii iute, brânza și amestecul de condimente taco.
Așezați 1 aluat rotund pe suprafața de lucru; se acoperă cu aproximativ 1/2 linguriță de amestec de chile. Se acoperă cu a doua rundă de aluat, încă 1/2 linguriță de amestec de chile și a treia rundă de aluat.
Așezați stiva în cupa pentru brioșe, marginile orientate spre partea inferioară a Cupei; îndepărtați ușor marginile. Repetați cu rundele de aluat rămase și amestecul de chile.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc.