Cupcakes Cu Brânză Cremă De Căpșuni
Rețeta Cupcakes cu brânză cremă de căpșuni ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă servește 24 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, căpșuni, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Căpșuni Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, Cupcakes Cu Brânză Cremă De Căpșuni, și Cupcakes cu glazură de brânză cremă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, apa, smântâna, uleiul și ouăle cu lingura până se omogenizează bine (aluatul va fi gros). Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Într-un castron mic, amestecați conservele până se omogenizează.
Așezați 1 bucată de cremă de brânză deasupra fiecărui cupcake; apăsați ușor în aluat. Lingură 1/4 linguriță de măsurare conservă deasupra cremei de brânză în fiecare cupcake.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când blaturile sunt maronii aurii și izvorăsc înapoi când sunt atinse ușor în centru (unele conserve pot apărea în blaturi de cupcakes). Se răcește 10 minute în tigăi; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Întindeți glazura peste cupcakes. Chiar înainte de servire, garnisiți fiecare cupcake cu felii de căpșuni. A se păstra acoperit la frigider.