Cupcakes ciocolată-portocale cu cremă de unt de fistic

Cupcakes cu ciocolată și portocale cu cremă de unt de fistic necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 297 de calorii, 2 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Pentru 38 de cenți pe porție, primești un desert care servește 12. Îți este adus de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și cumpărați amestec de budincă de fistic, coajă de portocală, zahăr de cofetă și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 14%. Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes de ciocolată cu umplutură de Ganache infuzată cu ciocolată, portocale și cuișoare și cremă de unt cu ceai chinezesc condimentat, Cupcakes cu portocale proaspete cu glazură de unt de portocale și Cupcakes proaspăt cu citrice cu cremă de unt de portocale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți 12 căni de brioșe cu material scurt folosind un prosop de hârtie și pudrați cu aproximativ 1 linguriță de făină sau tapetați cu folii de hârtie.
Combinați 1 1/2 cană de făină, zahăr alb, pudră de cacao, bicarbonat de sodiu și sare în bolul unui mixer cu stand. Bateți 1 cană de apă rece, uleiul de măsline, sucul de portocale și extractul de vanilie în amestecul de făină la viteză medie-mică, până când aluatul se combină, aproximativ 2 minute. Îndoiți coaja de portocală în aluat.
Se toarnă aluatul în cupe de brioșe pregătite, pline la 2/3.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa intr-un cupcake iese curata, aproximativ 20 de minute.
Transferați cupcakes pe un grătar pentru a se răci complet, aproximativ 30 de minute.
Bateți untul într-un castron folosind un mixer electric la viteză medie până devine pufos, aproximativ 1 minut. Se toarnă încet zahărul de cofetă în untul cremos și se bate până se încorporează, aproximativ 2 minute. Bateți amestecul de budincă în amestecul de unt până când se combină.
Adăugați apă, câte 1 lingură, până când obțineți consistența dorită de glazură. Înghețați cupcakes răciți; se orneaza cu ciocolata rasa.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul Marilyn Merlot. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
![Vin Marilyn Merlot]()
Vin Marilyn Merlot
Culoarea vinurilor este vibrantă granat, iar aromele complexe de afine, anason și stejar prăjit lucrează în armonie pentru un vin demn de moștenirea sa. Alcoolul moderat, aromele moi de fructe și un final persistent fac din acest vin un însoțitor excelent cu alimente din multe bucătării.