Cum se face Manicotti de curcan necesită aproximativ 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 221 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sos marinara, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Manicotti umpluți – la fel ca mama obișnuia să facă, Manicotti Cu Spanac Înainte, și Manicotti Cu Spanac Înainte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți bine 2 ouă, făină, sare și 1/2 linguriță de ulei de măsline împreună într-un castron pentru a face un aluat foarte neted. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați aluatul timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bateti
Bol
3
Se amestecă curcanul, brânza ricotta, 1 ou, 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano, brânză mozzarella, maghiran, fulgi de ardei roșu și pătrunjel Italian într-un castron până se combină bine. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Fulgi De Ardei Roșu
Pătrunjel Cu Frunze Plate
Brânză Ricotta
Parmigiano Reggiano
Maghiran
Brânză
Toată Turcia
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Puneți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare și periați generos cu 1 linguriță de ulei de măsline sau după cum este necesar. Rotiți aproximativ 1/4 cană de aluat în fundul tigaiei și înclinați pentru a forma o clătită subțire care acoperă fundul tigaiei. Gatiti pana cand partea de jos a crepului este uscata, 60 pana la 90 de secunde. Întoarceți crepa și gătiți până când cealaltă parte are pete mici rumenite, cu 60 până la 90 de secunde în plus. Repetați cu aluatul rămas pentru a face 6 clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați crepele pe o farfurie pe măsură ce le faceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
6
Întindeți aproximativ 1/2 cană de sos marinara în fundul unui vas de copt de 9x12 inci. Folosiți o perie pentru a întinde aproximativ 1/2 linguriță de ulei de măsline într-un strat subțire pe părțile laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Marinara
Ulei De Măsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Așezați o crep, cu gropița în jos, pe o suprafață de lucru; întindeți aproximativ 1/3 până la 1/2 cană de umplere pe crep într-o linie pe mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Rulați creponul peste umplutură și introduceți capetele, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
9
Așezați crepul umplut în vasul de copt. Repetați cu clătitele rămase și umplutura pentru a face 6 manicotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Întindeți restul de 1 cană de sos marinara pe manicotti într-o linie în mijlocul crepelor, acoperind mijlocul 1/3 din manicotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Marinara
Manicotti
Crepe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Presărați cu 1/2 cană de brânză Parmigiano-Reggiano peste tot manicotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Manicotti
Brânză
12
Stropiți manicotti cu 1 1/2 linguriță de ulei de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Ulei De Măsline
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când manicotti sunt ușor rumenite și pufoase, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Lăsați să stea 5 minute să se răcească.
15
Garnisiți cu 1/3 cană de brânză Parmigiano-Reggiano și 1 lingură de pătrunjel Italian înainte de servire.