Cum să faci fasole și verdeață ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și pescatarian pe care ai căutat-o. O porție conține 252 de calorii , 13 g de proteine și 8 g de grăsimi . Pentru 1,21 USD per porție , primești o garnitură care servește 6 persoane. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 64 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați sare și piper măcinat, scarola, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 98% , ceea ce este grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Verdele de gură cu fasole albă și cârnați , Fasole și verdeață Garbanzo și Sfeclă verde și ouă poșate .
Instrucțiuni
1
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați usturoiul; gătiți, amestecând, până când clocotește și sfârâie, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se toarnă în bulion de pui. Aduceți la fierbere și gătiți până când lichidul scade la jumătate, 6 până la 8 minute. Se amestecă fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
4
Se amestecă fasolea; aduceți la fierbere și gătiți până când puteți vedea vârfurile fasolei chiar sub suprafața lichidului, 6 până la 8 minute. Se amestecă oregano, coaja de lămâie și fileul de hamsii. Se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Toppinguri, Opționale
5
Pune scarola în amestecul de fasole; reduceți focul la mic și amestecați până când scarola se ofilește, aproximativ 5 minute. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust; se orneaza cu fulgi de ardei rosu si ulei de masline extravirgin.