Crunchburger (alias Burgerul Signature)

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia dvs. de rețete, Crunchburger (alias Signature Burger) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 4,31 USD per porție, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 776 de calorii, 55 g de proteine și 44 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de muștar dijon, roșii friptură de vită, chifle de hamburger cu cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 82%, ceea ce este super. Rețete similare sunt Crunchburger (alias Signature Burger), Crunchburger și The Signature Salad.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Împărțiți carnea în 4 porții egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Formați lejer fiecare porție într-un burger de 3/4 inci grosime și faceți o adâncime adâncă în centru cu degetul mare. Asezonați ambele părți ale fiecărui burger cu sare și piper.
Încinge uleiul în tigaie sau grătar la foc mare până când uleiul începe să strălucească. Gatiti burgerii pana devin maro auriu si usor carbonizati pe prima parte, aproximativ 3 minute pentru carnea de vita si 5 minute pentru curcan. Întoarceți burgerii. Gătiți burgeri de vită până când devin maronii și ușor carbonizați pe a doua parte, 4 minute pentru rari medii (3 minute dacă sunt acoperiți cu brânză) sau până când sunt gătiți la gradul dorit de fierbere. Gătiți burgeri de curcan până când sunt fierți, aproximativ 5 minute pe a doua parte.
Adăugați brânza, dacă folosiți, pe blaturile burgerilor în ultimul minut de gătit și acoperiți cu un capac de ungere, închideți capacul grătarului sau întindeți burgerii cu folie de aluminiu pentru a topi brânza.
Pune burgerii pe fundul chiflei și, dacă se dorește, deasupra cu roșii, salată verde, ceapă și o praf de maioneză cu muștar cu hrean. Puneți chipsurile de cartofi, acoperiți cu blaturi de chifle și serviți imediat.
Se amestecă maioneza, muștarul și hreanul într-un castron mic și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 30 de minute pentru a permite aromelor să se topească. Sosul poate fi preparat cu 1 zi înainte și păstrat acoperit la frigider.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Burgerul poate fi asociat cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.