Crudite de fenicul și napi cu sare de fenicul
Cruditele de fenicul și napi cu sare de fenicul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 46 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare de mare grosieră, napi, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Crudite De Fenicul Și Napi Cu Sare De Fenicul, Baie de măsline de anghinare cu crudite de fenicul, și Fenicul Cu Verdeață De Nap.
Instrucțiuni
Se amestecă semințele de fenicul într-o tigaie mică uscată la foc mediu până când sunt foarte parfumate și ușor mai închise la culoare, aproximativ 3 minute.
Se adaugă sare grosieră; se amestecă pentru a se amesteca.
Transferați amestecul de semințe de fenicul în moara de condimente; se macină până când semințele de fenicul sunt doar tocate grosier (nu se macină în pulbere). Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Aranjați felii de fenicul și pene de nap pe platou; garnisiți cu frunze de fenicul.
Serviți legumele cu sare de fenicul.