Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați crostini de măsline mixte. Această rețetă servește 24. O porție conține 83 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de pâine, brânză mozzarella parțial degresată, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Crostini Mixte: Crostini Misti, Salsa De Roșii Mixte Crostini, și Olive Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente; amestecați brânza mozzarella și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați bagheta în 24 de felii; așezați pe o foaie de copt ung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Se întinde cu amestec de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pâine De Porumb
4
Se fierbe 3-4 în. de la căldură timp de 2-3 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite și brânza este topită.