Crostini cu brânză de capră cu marmeladă de portocale și piper negru

Brânză de capră Crostini cu sânge portocaliu și marmeladă de piper negru necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 170 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper măcinat grosier, miere, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Crostini Cu Brânză De Capră Cu Marmeladă De Portocale Și Piper Negru, Crostini Cu Brânză De Capră Cu Marmeladă De Portocale Și Piper Negru, și Crostini cu brânză de capră cu marmeladă de portocale și piper negru.
Instrucțiuni
Puneți brânza de capră într-un castron mic. Radeți fin 1 linguriță de coajă din 1 portocală de sânge; se amestecă coaja în brânză.
Folosind cojitorul de legume, îndepărtați coaja (numai partea portocalie) în fâșii din cele 3 portocale rămase.
Tăiați coaja în bucăți de 1/8 până la 1/4 inch și puneți-o într-o cratiță medie. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați miezul alb din toate cele 4 portocale. Lucrând peste un alt castron mic pentru a prinde sucuri, tăiați între membranele portocalii pentru a elibera segmente. Strângeți orice suc rămas din membrane în castron. Aruncați membranele. Tăiați gros segmente de portocale și adăugați în cratiță împreună cu orice sucuri.
Adăugați sucuri din castron în cratiță. Se amestecă miere și 1/4 linguriță piper negru măcinat grosier. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește descoperit până se îngroașă și se reduce la 1/2 cană, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute. Mișto. Condimentați cu mai mult piper negru măcinat după gust și cu suc proaspăt de lămâie, dacă doriți. Faceți înainte: brânza și marmelada pot fi făcute cu 1 zi înainte; acoperiți separat și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de a asambla crostini. Top felii de baghetă prăjite cu brânză de capră, apoi marmeladă.
Așezați crostini pe platou și serviți.
Pentru a tăia cu ușurință o portocală de sânge, puneți fructele decojite la congelator pentru câteva minute, până când se întărește ușor.