Crostata rustică de pere și alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 390 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de jeleu de mere, ou, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 33%. Rețete similare includ Crostata de pere, ciocolată și alune, Crostata De Mere Rustice, și Placinta Rustica Cu Mere Crostata.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți alunele într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți timp de 12 până la 14 minute sau până când sunt ușor prăjite.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați pe un prosop de bucătărie și lăsați să se răcească complet, apoi frecați nucile împreună puternic pentru a îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Într-un robot de bucătărie, pulsează jumătate din alune până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați 2 căni de făină, 3 linguri de zahăr și sare și procesați până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați toate, cu excepția a 2 linguri de unt și puls până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
8
Bateți gălbenușul de ou în apa cu gheață, adăugați la procesor și pulsați până când patiseria se reunește. Întoarceți patiseria pe o suprafață ușor înmuiată și puneți-o într-un disc gros de 1 inch. Înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Într-un robot de bucătărie, combinați jumătatea rămasă din alune cu restul de 2 linguri de făină și 1/4 cană de zahăr și procesați până la măcinarea fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Adăugați restul de 2 linguri de unt și albusul de ou și procesați până când umplutura este netedă și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
11
Pe o suprafață de lucru, se suprapun ușor două foi de hârtie de ceară de 18 inci. Făinați ușor discul de patiserie și puneți-l în centrul hârtiei de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
12
Întindeți patiseria într-o rundă de 16 inci. Întoarceți ușor patiseria pe o foaie de copt căptușită cu pergament și îndepărtați hârtia de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
13
Întindeți umplutura de alune peste patiserie până la 2 centimetri de margine. Aranjați perele peste umplutură în cercuri concentrice, suprapunându-le ușor. Îndoiți marginea patiseriei în sus și peste pere, sertizând decorativ. La frigider crostata timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în Sirop
14
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Coaceți crostata în centrul cuptorului timp de 1 1/2 ore sau până când perele sunt fragede și crusta este aurie. Preîncălziți broilerul. Acoperiți crusta de crostata cu fâșii de folie și fierbeți până când perele se rumenesc în pete, 2 până la 3 minute. Glisați crostata cu hârtia pergament pe un suport pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați
16
Periați perele și crusta cu jeleul de mere topit și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Mere
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Jumătăți De Pere în Sirop
17
Tăiați în pene și serviți.
18
Faceți înainte: patiseria poate fi refrigerată până la 3 zile. Crostata poate fi coaptă mai devreme în timpul zilei.