Crostata rustică de nectarină și mure cu crustă de făină de porumb

Crostata rustică de nectarină și mure cu crustă de făină de porumb
Nectarina rustică și Crostata de mure cu crustă de făină de porumb ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, sare, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Crumble De Prune-Nectarine-Mure Cu Topping De Făină De Porumb-Fistic, Plăcintă rustică de dovlecei cu roșii cu crustă de făină de porumb, și Galette de afine și mure cu crustă de făină de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente în procesor și amestecați 5 secunde.
2
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, amestecați doar până când untul este redus la bucăți de mărime de mazăre. (Pentru a asigura o crustă fulgioasă, aveți grijă să nu suprasolicitați untul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Adăugați 1/3 cană de apă cu gheață. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când aluatul se reunește în aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați; se răcește cel puțin 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Lăsați să se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.)
5
Intindeti aluatul pe foaie ușor presarata cu faina de hartie de copt la 14-inch rotund, de cotitură aluat ocazional pentru a preveni lipirea. Glisați foaia de copt fără margini sub pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Transferați aluatul pe pergament la frigider. Se răcește până când aluatul se întărește ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
1
Se amestecă zahărul și amidonul de porumb într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă în fructe și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
FructeFructe
3
Lăsați să stea până când sucurile sunt eliberate, amestecând ocazional fructele, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați foaia de copt cu aluat pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Lăsați să stea 8 minute pentru a permite aluatului să se înmoaie ușor dacă este prea ferm pentru a se plia. Puneți fructele și sucurile în centrul aluatului. Aranjați fructele chiar și în stratul cu diametrul de 10 inci în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FructeFructe
7
Periați marginea de aluat de 2 inci cu glazură de ou. Ridicați aproximativ 2 centimetri de margine de aluat și ciupiți pentru a forma cusătură verticală. Continua în jurul valorii de tartă, ciupit cusătură la fiecare 2 inci pentru a forma frontieră în picioare. Îndoiți marginea în jos peste fructe (Centrul de 6 inci de fructe rămâne neacoperit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FructeFructe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OuăOuă
8
Perie de frontieră pliat cu glazura de ou; se presara cu zahar brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OuăOuă
9
Așezați foaia de copt cu tarta în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
10
Coaceți până când crusta devine maro aurie și umplutura de fructe clocotește la margini, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor; glisați spatula metalică mare sub tartă pentru a slăbi din pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
12
Ungeți fructele cu conserve. Glisați tarta pe raft. Se răcește 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
FructeFructe
13
Serviți cald sau la temperatura camerei cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
14
* Disponibil pe piețele italiene, magazinele de alimente naturale și unele supermarketuri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista