Crostata Portocalie Amară

Crostata Portocalie Amară
Crostata portocalie amară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 551 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Amar De Portocale Crema De Zahar Ars, Cremă Amară Și Biscuiți Portocalii, și Martini cu portocale amare și cardamom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Adăugați bucățile de unt și amestecați cu vârful degetelor până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3
Adăugați gălbenușurile de ou și frământați doar până când aluatul se unește. Formați aluatul într-un disc. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 15 minute. Folosind vârful degetelor, apăsați uniform 2/3 din aluat într-o farfurie cu unt de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Întindeți marmelada uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Rulați aluatul rămas în șase benzi late de 1/2 inch și așezați-le într-un model încrucișat peste marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Coaceți până devine ușor Auriu, 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista