O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 410 calorii. Dacă $1.08 pe portie cade în bugetul dvs., piersic la gratar si Caramel Crostata ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Dacă aveți cimbru, zahăr pudră, crustă rotundă de desfacere și coacere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Crostata, Peach Crostata, și Crostata De Piersici Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru crostata: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați crusta de plăcintă pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Stropiți uleiul peste tigaia pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Stropiți jumătățile de piersică cu oțetul balsamic, apoi grătați partea plată în jos până se înmoaie și se marchează la grătar, 3 până la 4 minute. Feliați piersicile în pene și aranjați într-un cerc peste crustă, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginea aluatului peste umplutură pentru a forma o rundă de 8 inci. Îndoiți marginea patiseriei și ciupiți-o pentru a sigila orice fisuri din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Combinați zahărul și 2 linguri de apă într-o cratiță mică și gătiți fără a amesteca până când a devenit o culoare chihlimbar profundă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se scoate de pe foc și se amestecă încet untul, sucul de lămâie și sarea. Turnați imediat caramelul peste feliile de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Coaceți crostata până la auriu, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Pentru frisca de cimbru: între timp, combinați smântâna grea, zahărul, vanilia și sarea în vasul unui mixer electric. Bateți până când crema are vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Îndoiți ușor cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Lăsați crostata să se răcească timp de 15 minute pentru a lăsa caramelul să se așeze, apoi tăiați-l în pene și serviți cu o păpușă de frișcă de cimbru.