Crochete de somon cu mărar de lămâie cu sos de hrean

Crochetele de somon cu mărar de lămâie cu sos de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 262 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Canapele de somon afumat cu lămâie, hrean și mărar, Somon Poșat Cu Sos De Hrean De Mărar, și Somon de scândură de cedru cu sos de mărar de hrean.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Acoperiți și refrigerați.
Pentru a pregăti crochete, combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin albus de ou) și 3 linguri pesmet. Împărțiți amestecul în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Se da la frigider 1 ora.
Așezați restul de 2 linguri de pesmet pe o farfurie; pateuri de dragare în pesmet.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați chiftele în tigaie; gatiti 9 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Notă de vin: căutați un Pinot grigio american crocant pentru a servi cu aceste crochete. Estancia Pinot Grigio 2006 ($1
este mai îndrăzneț decât majoritatea versiunilor italiene, cu vervă acidă și puțin fizz care netezește sosul de hrean. Aroma de mere verde a vinului și aciditatea citricelor se îmbină bine cu lămâia zesty a felului de mâncare și notele de plante. Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.