Crisp De Fructe De Paște
Crisp de fructe de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 427 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fructe, zahăr, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Paștele Pear-Ginger Crisp, Caserola De Fructe De Paște, și Chremslach de Paște cu compot mixt de fructe.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, încălziți fructele, 2/3 cană de zahăr, bețișoarele de scorțișoară, apa și vinul până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când fructele sunt fragede.
Scoateți bețișoarele de scorțișoară; aruncați.
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, amestecați masa de tort, 1/3 cană zahăr, migdalele, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara până se amestecă bine.
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul arată ca niște firimituri fine.
Se toarnă amestecul de fructe fierbinți în caserola unsă de 1 1/2 litru.
Se presară uniform cu topping.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când toppingul este maro auriu deschis. Se răcește ușor; se acoperă cu frișcă.