Crisp De Fructe De Paște

Crisp De Fructe De Paște
Crisp de fructe de Paște ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 427 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fructe, zahăr, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Paștele Pear-Ginger Crisp, Caserola De Fructe De Paște, și Chremslach de Paște cu compot mixt de fructe.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți fructele, 2/3 cană de zahăr, bețișoarele de scorțișoară, apa și vinul până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când fructele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
FructeFructe
ZahărZahăr
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți bețișoarele de scorțișoară; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
3
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, amestecați masa de tort, 1/3 cană zahăr, migdalele, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MigdaleMigdale
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
4
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul arată ca niște firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul de fructe fierbinți în caserola unsă de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
6
Se presară uniform cu topping.
7
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când toppingul este maro auriu deschis. Se răcește ușor; se acoperă cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista