Supă de Cod de sare (zuppa Di Baccala)

Supă de Cod de sare (zuppa Di Baccala)
Supa de Cod de sare (zuppa Di Baccala) este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 55 de porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 59 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cod de sare, cutii g de roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 61 de ore și 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cod de sare cu rosii si capere (Bacalaureat alla Vesuviana), Cod De Sare (Bacalhau, Bacalao, Morue, Bacalaureat) Tocanita, și Bacalcalul mantecato: o răspândire savuroasă de cod de sare bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Știați că codul era o marfă comercială foarte apreciată și valoroasă? Războaiele și bătăliile se câștigau cu codul sărat, deoarece, desigur, pe vremuri navele navigau săptămâni sau luni, iar marinarii aveau o dietă foarte nesănătoasă. Având cod de sare la bord ca sursă de proteine, i-a ținut în mișcare și a însemnat că ar putea sări de pe barcă cu suficientă energie pentru un pic de luptă atunci când era necesar! Toate tipurile de culturi au început să sare pește presupun că țările Iberice și nordice sunt deosebit de bine cunoscute pentru că o fac și astăzi. Și cu siguranță italienii sunt mai mult decât parțiali față de partea lor echitabilă. Cu sute de ani în urmă, singura modalitate de a aduce pește în centrul Italiei ar fi fost utilizarea peștelui conservat, cum ar fi codul sărat. S - ar putea să pară evident, dar acesta este motivul pentru care gătitul toscan este predominant pe bază de carne și fasole. Pe vremuri, singurele rețete obișnuite de pește ar fi folosit fie pește de lac conservat, fie proaspăt.Cu excepția cazului în care locuiți într-o țară în care prevalența sa, cum ar fi Portugalia sau Spania, codul sărat poate fi cumpărat numai în delicatese bune. Încercați să vânați adevăratul Bacal, dar dacă nu puteți găsi, atunci pur și simplu cumpărați niște pește proaspăt care poate fi sărat peste noapte. Deoarece codul de sare este conservat folosind cantități abundente de sare, evitați să condimentați deloc această supă sau faceți-o chiar la sfârșit.Dacă folosiți cod proaspăt, eglefin sau monkfish, împachetați-l în câteva mână de sare de mare peste noapte și clătiți-l înainte de utilizare. Dacă utilizați cod de sare adecvat, înmuiați fileurile în apă rece timp de 24 de ore, schimbând apa de câteva ori în această perioadă. În acest fel, peștele se va rehidrata și sarea va fi îndepărtată înainte de gătit. Dacă peștele are o grosime mai mare de 2 cm, ar putea avea nevoie de până la 36 de ore de înmuiere.Se toacă ceapa, morcovii, țelina, usturoiul și tulpinile de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate
MonkfishMonkfish
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
EglefinEglefin
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
2
Încălziți un strop de ulei de măsline într-o cratiță și adăugați legumele tocate, tulpinile de pătrunjel și ardeiul iute uscat. Transpirați foarte încet cu capacul întredeschis timp de 15 până la 20 de minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
(morcovi, Conopidă, Sparanghel și Broccoli)(morcovi, Conopidă, Sparanghel și Broccoli)
Piure De WhiskyPiure De Whisky
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați roșiile și fierbeți timp de 10 minute, apoi adăugați bulionul și readuceți la fierbere.Rupeți bucățile mai mari de roșii cu o lingură de lemn și aruncați fileurile de cod de sare în supa fierbinte. Se fierbe ușor timp de 15 minute, doar până când peștele s-a braconat și se desprinde când este împuns cu o furculiță. Alege orice bucăți de piele. Îndoiți ușor fulgii de pește prin supă, gustați și condimentați cu piper, sare (dacă este necesar) și puțin suc de lămâie. Se toacă pătrunjelul și frunzele de țelină și se împrăștie peste supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si MaruntitaPaine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și DecojițiJumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Stropiți cu mult ulei de măsline extravirgin.Sfat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Pumni Au Ras Parmiginao-ReggianoCâteva Pumni Au Ras Parmiginao-Reggiano

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În61 hrs, 9 m.
Porții55
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista