Creveți Suvir Saran și Curry porumb dulce ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 637 calorii, 28G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 5,4 USD pe porție. 455 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână asafetida, porumb, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Burgerii farro și ciuperci ai lui Suvir Saran, Penna lui Suvir Saran cu roșii și slănină, și Salata caldă de ouă a lui Suvir Saran pe Cornuri cu slănină de țară și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați frunzele de curry, ghimbirul, pasta de lemongrass (dacă utilizați), coriandrul, jalapele și 3 linguri de apă în vasul unui robot de bucătărie și pur și simplu într-o pastă aproape netedă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
Elixirul G
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți uleiul de canola, semințele de chimen și semințele de muștar într-o oală mare la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand chimenul se rumeneste si devine parfumat si semintele de mustar pop, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați frunzele de curry, ardeii iute, turmericul și asafetida și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Apoi amestecați pasta de plante, reduceți focul la minim și gătiți până când amestecul este foarte parfumat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
Asafoetida
Turmeric
1 Cană De Usturoi Tocat
3
Se toarnă laptele de cocos și smântâna, se amestecă, se mărește focul la mare și se fierbe. Reduceți focul la mediu-mic, amestecați sarea și adăugați porumbul și creveții. Se fierbe la foc mic până când creveții se ondulează și sunt doar fierți, 2 până la 4 minute, amestecând ocazional. Se amestecă coriandrul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.