Creveți Piri Piri

Creveți Piri Piri
Creveți Piri Piri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 515 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, ardei iute serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu creveți Piri Piri, Tortilla spaniolă de fasole albă cu sos Piri-Piri, și Camarao Grelhado Piri Piri (creveți la grătar cu ardei) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 500 de grade F și aranja rack în treimea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați ardei iute pe o foaie de copt și prăjiți până se înnegresc și se înmoaie, aproximativ 10 până la 15 minute. Tăiați chilii și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Combinați ardeii iute, usturoiul, ardeiul, sucul de lămâie și oțetul într-un blender și amestecați până se omogenizează și se combină, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se adaugă uleiul de măsline și se amestecă până se încorporează bine și marinata se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Combinați marinada și creveții într-un bol mediu nereactiv și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se lasă la marinat 20 de minute până la 24 de ore la frigider.
7
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare. Când este încălzit, adăugați jumătate de creveți și gătiți până la alb cu câteva pete maronii, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se transferă pe o farfurie de servire și se condimentează cu sare. Repetați pentru a găti toate creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Aruncați creveții cu cilantro și serviți cu pene de var peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista