Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 45 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos teriyaki, miere, cuburi de pepene galben și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ananas și grătar creveți Kabobs, Ananas Creveți Kabobs, și Creveți la grătar cu Salsa de pepene galben și ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați frigarui în apă cu cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a preveni arderea. Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului; pus deoparte. Introduceți alternativ bucăți de creveți, pepene galben și ananas pe 16 frigarui de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pepene Galben
Spaghete Multicereale Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Setați controlul cuptorului la fiert.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Așezați kabobs pe tigaia broiler cu vârfuri de 4 până la 6 inci de la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Periați kabobs cu sos; se fierbe 8 până la 10 minute sau până când creveții devin roz, întorcându-se o dată și periând frecvent cu sos. Pentru a servi, lipiți kabobs în felii proaspete de ananas, dacă doriți.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.