Creveți Pad Thai
Creveți Pad Thai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,57 USD pe porție. O porție conține 468 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Un amestec de ulei de canolan, tăiței de orez plat, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pad Thai Zoodles, Vegetarian Pad Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului; scurgeți.
În timp ce apa ajunge la fierbere, combinați zahărul și următoarele 4 ingrediente (prin Sriracha) într-un castron mic.
Încălziți o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați bucăți de ceapă, creveți și usturoi; se amestecă 2 minute sau până când creveții sunt aproape gata.
Adăugați tăiței fierți; aruncați pentru a combina. Se amestecă sosul; gatiti 1 minut, amestecand constant pentru a combina. Aranjați aproximativ 1 cană amestec de tăiței pe fiecare dintre cele 4 farfurii; topiți fiecare porție cu 1/4 cană varză de fasole, 1 lingură de arahide și 2 lingurițe de busuioc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.