Garlicky creveți de Jonghe este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 856 calorii, 54g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 38 de fani. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, pătrunjel cu frunze plate, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți de Jonghe, Lobster de Jonghe, și Creveți usturoi cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția superioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci. Aranjați creveții uniform pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați sherry, unt, usturoi, pătrunjel, cimbru, ceapă, pesmet și cayenne în vasul unui robot de bucătărie. Se condimentează cu sare și piper și se pulsează pentru a se combina până devine un amestec asemănător pastei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Răspândiți uniform peste creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Transferați la cuptor și coaceți până când creveții sunt fermi și nu mai translucizi, iar pesmetul este maro auriu, 15 până la 20 de minute.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.