Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu usturoi și orezul. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 418 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, orez brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Usturoi Arpagic Creveți Orez Prăjit Cu Chipsuri De Usturoi, Usturoi unt creveți și orez, și Creveți cu capere, usturoi și orez.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți creveții, usturoiul și sarea în unt și ulei timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Creveți
Orez
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați spanac. Acoperiți și gătiți până când creveții devin roz și spanacul este ofilit. Se amestecă orezul.
Creveții pot fi împerecheați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Lomond Cape Agulhas Sauvignon Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Capul Lomond Agulhas Sauvignon Blanc
Îndrăzneț, dar elegant, acest climat răcoros Sauvignon Blanc este o adevărată reprezentare a diverselor terroir din cel mai sudic vârf al Africii. Aromele unice de fructe de piatră albă și o mineralitate frumoasă sunt un produs clasic al brizei răcoroase a mării.