Creveți de mare Bering cu glazură picantă
Această rețetă servește 50. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 145 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, ghimbir măcinat, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Creveți picante la grătar cu glazură de ghimbir de caise, Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, și Creveți pe trestie de zahăr cu glazură de rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mic de sos, combinați jalapeno, suc de mango, oțet, fulgi de chili și sos de pește.
Lăsați să se reducă și să se îngroașe la foc mediu.
Se ia de pe foc și se amestecă în miere. Păstrați cald.
Încălziți uleiul în friteuză la 375 grade F. agitați făina, amidonul de porumb, condimentele de pește Negru, praful de usturoi, chimenul, cardamomul, ghimbirul măcinat și sarea împreună într-o pungă de plastic.
Adăugați creveți în pungă în loturi mici și agitați pentru a acoperi cu amestec de făină. Se prăjește până se rumenesc.
Îndepărtați prosopul de hârtie pentru a se scurge și acoperiți cu glazură. Folosiți scobitori de cocktail pentru a servi.