Creveți De Busuioc
Creveții de busuioc necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Usturoi busuioc creveți cu Penne într-un busuioc picant Marinara, Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos, și Creveți De Busuioc Thailandez.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați busuiocul, uleiul, untul, muștarul, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și piperul.
Se toarnă 3 linguri într-o pungă mică de plastic resigilabilă; adăugați creveți. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15-20 de minute. Puneți marinada rămasă deoparte.
Scurgeți și aruncați marinada. Înfășurați creveții pe două frigarui metalice sau înmuiate din lemn. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz, ungând ocazional cu marinată rezervată.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este 1865 single Vineyard Sauvignon Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![1865 Single Vineyard Sauvignon Blanc]()
1865 Single Vineyard Sauvignon Blanc
Un galben strălucitor, palid, aproape transparent, cu nuanțe verzui. Foarte elegant, Acest Sauvignon Blanc se remarcă prin prospețime și intensitate, marcat în special să fie citrice precum grapefruit, albsparanghel, mazăre dulce, note minerale și un indiciu de ardei iute. Acest vin este proaspăt, fructat, cu un corp uimitor, mineral, cu aciditate puternică și un finisaj lung. Ideal pentru însoțirea stridiilor, crabului păianjen și a tuturor tipurilor de fructe de mare.